Sokol Dolní počernice, oddíl kopané

znak V Ráji 611
Dolní Počernice
190 12 Praha 9
telefon: 723 558 576
e-mail: dpkopana@volny.cz

let

Nadcházející zápas

8. 6. 2024: 14:30
FK Dukla Praha C - Dolni Počernice

Poslední zápas

8. 6. 2024: 9:00
Dolni Počernice - TJ Spoje Praha
0:12 (0:7)
Hra kočky s myší
Napsal: kašpi dne Středa, 15 Duben 2015 19:54   

V dalším mistrovském zápase hostíme opět na domácí půdě soupeře z nejsilnějších. Zavítali k nám mladší žáci vokovické Aritmy bojující o prvenství v naší tabulce. Hosté mají tým složen výhradně z ročníku 2002 a dvě naprosto vyrovnané sedmičky hráčů, které se v pravidelných intervalech střídaly ve hře. Ač se před zápasem hecujeme, že nedáme nic zadarmo, budeme mít kvalitní pohyb a neustoupíme v jediném souboji je realita úplně jiná. Po nadějných výpadech Marka Štěpána, přesné střele Filipa Rakúse poměrně brzy inkasujeme. Když ihned po rozehrávce z dvoumetrového ofsidu inkasujeme podruhé, kluci se sesypou a první poločas prožijí jako na kolotoči, protože precizní kombinace hostí jen kroucením hlavy sledují, nebo chodí do sítě pro míče po vstřelených brankách. Poločasový výsledek 0:8 je ještě díky některým skvělým zákrokům Kuby Fašianoka milosrdný.

O poločasové přestávce vedu řeč ve smyslu, že mě nemrzí výsledek, ale vůbec celkový přístup a matný výkon. Často jsme hostům góly darovali jako na zlatém podnose a útočnou fázi jim velmi usnadnili. Kvůli tomu trénovat nechodíme! Kluky burcuji, ať na první poločas zapomenou, že se nic nehrálo a nastupujeme k novému utkání. Výsledek se dostavil okamžitě a vyběhli úplně jiné Počernice...

V bráně střídá uzdravený Michal Foldyna Kubu a hlavně začneme hrát fotbal. Najednou si naši borci narazí míč, obehrajou soupeře a je jich plné hřiště. Ano soupeř má nadále zatím pro nás úplně jinou kvalitu, ale již se tak snadno nedostává do koncovky. Tam jsme se zlepšili nejvíce. Filip Rakús, Špáča, Lišák a Mára přesně pálí po pěkných průnikových přihrávkách. Odměnou za snahu je čestný gól Máry z pokutového kopu, když všem ukáže záda Fanda Fiala a je v sólovém úniku sražen. Dlouho držíme poločasový výsledek 1:1, ale v závěru ještě dvakrát inkasujeme. Přesto mají všichni kluci můj veliký respekt, protože po strašidelném prvním poločase našli v sobě dostatek morálky, nic nezabalili a hráli druhou půli v rámci svých možností hodně kvalitní partiii. Nad všemi jednoznačně vyčnívaly výkony Máry, který se na jaře potkal se skvělou formou a Fandy Fialy. Ten ač skoro nejmenší na hřišti celý zápas chtěl být silný na míči, nebál se toho a když k tomu přidal svojí rychlost, tak na něho soupeři často potřebovali laso, aby jim neutíkal.

Sestava: Kuba Fašianok, Michal Foldyna v bráně, Tomáš Keyř, Pavel Strouhal, Filip Rejlek, Adam Špaček, Marek Štěpán (c), Dominik Kuzma, Filip Rakús, Jan Liška, Fanda Fiala, Vojta Nims, Kryštof Pacas, David Hrdina a Jan Zámyslický.
12.4.2015 ML žáci - Aritma



 

Svátek má

Dnes 27.07.2024 : Viktor
Zítra 28.07.2024 : Marta

Narozeniny má

1.7.2024: Jan Mojžíš 12 let
18.7.2024: Marcus Plecitý 12 let
20.7.2024: Dominik Tkach 13 let
23.7.2024: Tomáš Hospodarik 13 let
6.8.2024: Radim Juraj Kácha 12 let

Anketa

Kde nás najdete

mapa

Reklama

Archiv

Vyhledat

Login